Qube

Решения

photo-booklet-access-control-solutions-274211 15b

За нас всеки един проект е от значение и вярваме, че можем да предложим конкуренти решения за проблем в областта на охранителните системи, контролът на достъп и автоматизацията.

В днешно време тенденцията е с едно устройство да се управляват възможно най-много неща. По този начин оптимизираме процеса на работа, монтажната дейност, контролът и най-вече цената.

С помощта на IР технологиите, модулните системи навлизат все повече в нашият живот. Това е удобство за всеки, защото неочаквано разширение не би струвало скъпо, а в същото време модул, който не се използва пълноценно би могъл да се премести на друго място и само пренастройвайки го да се нагоди в средата в която ще работи. Решенията, които ние предлагаме са именно модулни използвайки предимствата на IP технологиите.

С модерни решения като MOBOTIX, ние бихме могли освен да охраняваме, да контролираме климатична или отоплителна система, да контролираме достъпа до ограничена зона и в същото време да управляваме автоматично осветлението в обхвата на решението.

С помощта на IP модулна система AUERSWALD, бихме могли да контролираме, входна или гаражна врата, бариера или паркинг колче, като и отоплителна или климатична система и всичко това с едно телефонно обаждане!

С модулните IP системи за контрол на достъп бихте могли освен да следим кой влиза и излиза от обекта, да контролираме и работното време на персона. Системата може да бъде разширена и да контролира паркинг зони с отчитане на времето, в което е престоял автомобилът и по този начина да бъде таксуван.

Ако имате въпроси или бихте искали да се информирате повече за това, с което бихме могли да Ви помогнем, свържете се с нас тук!

Share